2012. július 23., hétfő

Cheerful or elegant?

Vidám vagy elegáns körmöket szeretnél? Egy könnyen elkészíthető manikűrrel készültem mára, amelyet vidáman és elegánsan egyaránt el lehet készíteni! Csak színt kell váltani! ;)

A rózsaszín körmök vidám, játékos hatást kölcsönöznek, még a fekete-fehér style egy kicsivel érettebb, elegánsabb végeredményt mutatnak. Először a vidám manikűr elkészítését mutatom meg! Ehhez szükséged lesz 2 Moyra körömlakkra, egy pinkre és egy halvány rózsaszínre, valamint fekete, virágos körömmatricára!

Lakkozd a gyűrűsujjadat halvány rózsaszínre, a többit pedig pinkre. Ha egy kicsit mellémentél, akkor egy fülpiszkáló segítségével óvatosan tűntesd el a bőrödről. Ezután várj ameddig megszárad!

Ha megszáradt akkor a gyűrűsujjadra ragassz fel 1 vagy 2 körömmatricát, így:



Miután végeztél vigyél fel egy átlátszó réteget is, hogy tovább tartson a munkád!

Ha a vidám nem nyerte el a tetszésed, akkor próbálkozz meg az elegánssal. (Bevallom őszíntén, az elegáns nekem jobban tetszik, de ízlések és pofonok!:P )
Ehhez szükséged van egy fekete és egy fehér Jollie France körömlakkra.


A gyűrűsujjadat fehérre, a többit pedig feketére fesd ki. ( 2 réteget vigyél fel! )


Miután megszáradt, a fehér körömlakkra ragassz fel fekete matricákat. Lehetőleg jó sokat, mivel úgy merészebb lesz a hatás. ( Kb.: 4-5-öt.) Majd kend át átlátszó körömlakkal.  


A végeredmény elegáns lesz. Ajánlom ezeket a körmöket egy partira vagy akár egy bálra is! Garantáltan te leszel velük a bálkirálynő, csak éjfélre érj haza! :)



Miközben készíted a körmeidet hallgas valami király zenét is! Én ajánlom:


Jó szórakozást hozzá! ;)

Ha tetszett a munkám, akkor osszátok meg a blogom Facebook-on,
vagy kövessetek a Twitter-en! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése