2012. július 22., vasárnap

Rock star!

Milyen klassz dolog lehet menő rock star-ként élni?! Viszont, mi nem vagyunk azok, azonban most megmutatom nektek, hogyan tudnátok egy kicsivel közelebb kerülni ehhez az álomhoz! Ma készítettem magamnak egy nagyon király manikűrt, ezt figyeljétek:

Ti is könnyedén megcsinálhatjátok ezeket a körmöket! Az elkészítéséhez 3 körömlakkra van szükség. Egy ezüstös, matt hatású Moyra, egy fekete (nem muszály, hogy vékony ecsete legyen, attól függ neked melyik a kényelmesebb) és egy átlátszó lakkra.

A Moyra lakkal kétszer átfested a körmeidet.



Megvárjuk ameddig ez az egész megszárad, majd a körmünk fehér részére, fekete csíkot húzunk. Az egész olyan, mintha francia manikűrt készítenénk, csak a rózsaszín és fehér helyett, most szürkét és feketét használunk! :)
Ha az összessel készen vagyunk, akkor vigyünk fel egy átlátszó réteget is. (Ez persze nem kötelező, hanem attól függ, hogy neked hogyan tetszik jobban!)
Miután az egész munka készen van, és megszáradtak a körmeink, vegyünk fel valami trendi gyűrűt mellé, amitől még merészebb lesz a végeredmény!


Ezekkel a körmökkel bátran mehetsz buliba vagy koncertre.


Közben hallgassatok valami vidám és merész zenét, például


Jó szórakozást hozzá! ;)



Ha tetszik a blogom, akkor bátran osszátok meg Facebook-on,
vagy kövessetek engem Twitter-en! :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése